welkom

_DSC1215

Welkom op de site van Natasja Juist. Leerkracht in het basisonderwijs. Ongeveer drie jaar geleden ben ik als hobby fotografie begonnen. Sindsdien kan ik mij, mijn leven zonder fotografie niet meer voorstellen. Het geeft mij rust en energie. Een fotograaf is hetzelfde als een leerkracht. Je blijft in de kern jezelf, iemand die iets kan wat de meeste mensen niet kunnen, die een bepaalde manier van kijken heeft, die een beetje gek is, die niet helemaal spoort, in de goede zin van het woord, dat zijn wij leerkrachten toch ook? Op facebook hou ik een blog bij waar ik elke dag een of meerdere foto’s post. Daar deel ik ook de bijzondere momenten van mijn fotografie. Dat kan zijn een foto die in de krant geplaatst is, een fotowedstrijd die ik gewonnen heb, een nominatie etc. Onderin staat de link naar mijn blog als jullie dat leuk vinden om mij te volgen. Elke foto vertelt voor mij meer dan 1000 woorden, maar kan ook de werkelijkheid laten zien. Een foto is als een gedicht, geschreven met schaduw en licht. Verder vertellen mijn foto’s meestal een verhaal alleen dan zonder woorden.

Ik wens jullie veel kijkplezier en toe en laat een berichtje achter in het gastenboek, dat vind ik erg leuk om te lezen.